Distriktsskolen Øst Holebyafdelingen

Velkommen til
Distriktskole Øst Holebyafdelingen

I daglig tale Holeby Skole.
Skolen danner rammen om undervisningen af elever fra 0.-6. klassetrin, ligesom vi også har en specialafdeling, som rummer elever fra samme klassetrin. Vi har gode fysiske rammer og rigtig god plads.  Vi har f.eks. store klasselokaler, gode fællesarealer og vores egen idrætshal.

Om morgenen kan eleverne komme i morgenmadscaféen, Hjernemad, som er gratis.

Efter skoletid kan eleverne fra 0.-3. klasse gå i SFO. Hvis man er lidt ældre, 4.-6. klasse, kan man gå i Juniorklub. For de ældste børn fra området arrangerer Ungdomsskolen Ungdomsklub på skolen.

Holeby skole ligger desuden helt unikt placeret i naturen. Det giver mulighed for udendørs udfoldelse både i skoletiden og i fritidslivet. Vi har f.eks. faciliteter til udeskole og rigtig gode legeområder. Derudover er der boldbaner, idrætsanlæg og bålplads. Alt sammen omgivet af åben natur og nærmeste nabo til Holebyparken.

Som noget helt nyt får skolen et klassesæt cykler. Dem glæder vi os til at tage i brug, så det i fremtiden bliver det endnu nemmere at komme ud i naturen. - Eller rundt til kulturelle oplevelser i lokalområdet.

Vores skole er en del af skoledistrikt Øst. Distriktet består desuden af en afdeling i Rødby og en i Østofte samt Borgerskolen, Blæsenborgskolen og Centeret i Maribo.

Tekst

Husk at klikke forbi og "like" vores Facebookside. Den giver et indblik i små og store begivenheder i skolehverdagen.

Ingen aktuelle opslag

Tekst

Nyhedsbrev 2

Så er det blevet tid til skoleårets 2. nyhedsbrev.

I næste uge går vi ind i oktober som byder på en efterårsferie i uge 42. Men inden da vil der være nogle alternative dage hvor klasserne arbejder på andre måder og med andre emner end sædvanligt. Det vil I høre mere om når tiden nærmer sig.

Personalesituationen

På mandag tiltræder vores nye lærer i S2.  Hun hedder Lotte Larsen og er både uddannet lærer og pædagog. Hun var på besøg i går og fik hilst på eleverne. Vi er rigtig glade for at kunne byde Lotte velkommen på afdelingen.

I dag er det imidlertid også sidste arbejdsdag for 2 af vores kolleger.  Nemlig Casper som sidder på biblioteket, og Peter som har matematik og musik på mellemtrinet og idræt i alle almen-klasser. Vi kommer til at savne dem.

Mht. stillingen som matematiklærer mm.  så har skolen et stillingsopslag ude. I den mellemliggende periode bliver timerne varetaget af en vikar.

Årets gang

Nu er efteråret kommet, og i den forbindelse vil vi bede jer om at give børnene passende tøj med. Vi vil så til gengæld opfordre dem til at tage jakkerne på, når de skal ud.

Digitale medier

Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev, er skolen kommet på Facebook og Instagram. Det er en fin måde at dele indtryk fra børnenes skolehverdag med jer og evt. bedsteforældre.

På forældremøderne i indskolingen og på mellemtrinet er I blevet bedt om at tage stilling til om jeres børn må fotograferes til disse medier.

Vi har udarbejdet en liste med navne på de børn, hvor I forældre har frabedt jer dette. Jeg regner med, at dette spørgsmål nu er nået hele vejen rundt. Så vi fremover også kan bruge billeder af vores dejlige børn.

De bedste efterårshilsner

Malene Hjøllund