Distriktsskolen Øst Holebyafdelingen

Velkommen til
Distriktskole Øst Holebyafdelingen

I daglig tale Holeby Skole.
Skolen danner rammen om undervisningen af elever fra 0.-6. klassetrin, ligesom vi også har en specialafdeling, som rummer elever fra samme klassetrin. Vi har gode fysiske rammer og rigtig god plads.  Vi har f.eks. store klasselokaler, gode fællesarealer og vores egen idrætshal.

Om morgenen kan eleverne komme i morgenmadscaféen, Hjernemad, som er gratis. Eller man kan benytte kantinen, hvor man kan købe en god og sund frokost for 10-15 kr.

Efter skoletid kan eleverne fra 0.-3. klasse gå i SFO. Hvis man er lidt ældre, 4.-6. klasse, kan man gå i Juniorklub. For de ældste børn fra området arrangerer Ungdomsskolen Ungdomsklub på skolen.

Holeby skole ligger desuden helt unikt placeret i naturen. Det giver mulighed for udendørs udfoldelse både i skoletiden og i fritidslivet. Vi har f.eks. faciliteter til udeskole og rigtig gode legeområder. Derudover er der boldbaner, idrætsanlæg og bålplads. Alt sammen omgivet af åben natur og nærmeste nabo til Holebyparken.

Som noget helt nyt får skolen et klassesæt cykler. Dem glæder vi os til at tage i brug, så det i fremtiden bliver det endnu nemmere at komme ud i naturen. - Eller rundt til kulturelle oplevelser i lokalområdet.

Vores skole er en del af skoledistrikt Øst. Distriktet består desuden af en afdeling i Rødby og en i Østofte samt Borgerskolen, Blæsenborgskolen og Centeret i Maribo.

Tekst

På en smuk og solrig dag først i september indviede vi de nye cykler og hele projekt Begge hjul på Jorden.

Det blev gjort med sang og taler samt en opvisning i cykelfærdigheder fra 5. klasse. Senere samme dag cyklede klassen til Maribo for at deltage i et trafikkursus.

Solveig Guldberg Bergmansen den 15-11-2017
    "Bliv klog og glad af musik."
     "Få undervisning af uddannede og kompetente musikinstruktører."
    Se vedhæftede bilag

• 14-12-2017
    Julearrangement ·

Tekst

22/9 samledes alle børn ved Holeby skole og dagtilbud til koncert.

Vi fik besøg af 2 folkemusikere, som gav alle 250 børn en fantastisk oplevelse.

Det var et supergodt arangement, og samtidig var det føtrste gang, vi alle var samlede til en fælles oplevelse.

Lige fra dagplejen til 6. klasse.