Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

402051
    Nete Hansen den 22-06-2017
    I ønske alle en god sommer
    Hilsen Nete
    Jessy Graff-Jessen den 31-03-2017
    Fremover er skoleafdelingen en del af det nye Distrikt Øst. En oversigt over distriktets institutioner findes på hjemmesiden under menupunktet Kontakt, og kan tilgås direkte via linket her.