Distriktsskolen Øst Holebyafdelingen

Mælkeordning

Eleverne kan få udleveret 1/4 ltr. mælk hver skoledag. Der kan vælges mellem minimælk, skummetmælk, øko-letmælk og øko-minimælk. Prisen er 175 kr. pr. halvår.

Kantineordning

Skolebestyrelsen og skolen har i samarbejde fået etableret en kantine ved skolen.
Den nu opløste Holeby kommune gik positivt ind i arbejdet omkring etablering en madordning til skoleeleverne. Det betød dels økonomisk støtte, dels opfordring til at oprette kommunale flexjob.
Der er blevet ansat personale, som i samarbejde med håndværkere, service-leder og -medarbejder har knoklet for at få et køkken klar til produktion. Dette er nu godkendt af fødevarestyrelsen.
Det er målet, at skabe nogle gode madvaner hos skolens elever - at være et alternativ til de varer, som de ældste elever ellers køber ude i byen.
Daglig ansvarlig i køkkenet vil være Pia Kamp – hun vil sammen med en medhjælper stå for produktion og salg.