Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Karina Jensen den 19-01-2016
    Fastelavnsdage og fastelavnsfest
    Tirsdag d. 9.2, onsdag d. 10.2 og torsdag d. 11.2 arbejder børnene i forskellige fastelavnsværksteder i 4 timer pr. dag. Vi deler 6 indskolingshold på tværs af klasserne og 3 mellemtrinshold på tværs af klasserne.
    Torsdag aften slutter vi af med fastelavnsfest. Se indbydelsen her
    Vi glæder os til nogle spændende dage og en hyggelig aften