Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Ane Høegh den 27-08-2015
    Den åbne skole
    En hyggelig familiedag
    Søren Pedersen den 13-08-2015
    Skakstævne i Rødby. Skak for 8-16-årige fra Lolland-Falster i forbindelse med foreningarrangementet d. 5.september. Se bilag.
    Ane Høegh den 07-08-2015
    Skolen har fået nyt telefonnummer!