• Søndre Skole Holeby

Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Let adgang til SkoleIntra

MobilIntra er en webapplikation, der skal køre i en browser. Det er ikke en selvstændig app, der kan downloades fra App Store eller Play Butik. Se her hvordan du opretter en genvej til MobilIntra på din mobiltelefon eller tablet, så MobilIntra kommer til at virke stort set som en app.

Lad os tage udgangspunkt i, at du er forælder og ønsker at få let adgang til ForældreIntra på din IPhone. Her skal du gøre følgende:
  • Åbn Safari-browseren og skriv adressen på skolens intranet efterfulgt af ”/m/fi”, fx www.holeby-skole.dk/m/fi
  • Tryk på dele-ikonet nederst i browservinduet og vælg muligheden ”Føj til hjemmeskærm”
Herefter har du et ikon på din mobiltelefon, som giver nem adgang til ForældreIntra. Første gang du skriver dit brugernavn og adgangkode og går ind i ForældreIntra, tilbyder din mobiltelefon at huske disse oplysninger, så du ikke skal skrive dem hver gang. Vælg ”Arkiver adgangskode”.

Næste gang du ønsker at åbne ForældreIntra Mobil, skal du blot trykke på ikonet, og du kommer ind uden at skulle foretage dig yderligere.

På helt samme måde kan skolens medarbejdere lave en genvejsikon til PersonaleIntra ved at bruge skolens domænenavn efterfulgt af ”/m/li”. Elever kan lave en genvejsikon til ElevIntra ved at benytte skolens domænenavn + ”/m/ei”. Metoden kan også bruges, hvis du har en IPad.

Hvis du har en Android-baseret mobiltelefon eller tablet, kan du lave en tilsvarende genvejsikon ved at følge denne fremgangsmåde:
  • Åbn browseren Chrome og skriv webadressen på MobilIntra
  • Når indlogningsskærmen vises, skal du trykke på menu-knappen nederst til venstre under skærmen på din enhed og vælge ”Føj til startskærm”.

.

Ane Høegh den 19-08-2014
    Så er der åbent for tilmelding til den nye sæson i Lolland Ungdomsskole. Tilmeld dig senest søndag 7. september på www.lollandungdomsskole.dk

På hjemmesiden er der beskrivelser af fritidsundervisningshold, klubberne, ture og rejser og ikke mindst den store startfest, som bliver afholdt 27. september. Aktiviteterne i Lolland Ungdomsskole er som udgangspunkt gratis.

Ane Høegh den 23-05-2014
    Kære alle

Fra mandag d. 26. maj og til maj 2015 er der ændringer på rute 761, se vedhæftet link.
    OBS på ændret afgangstider både morgen og eftermiddag.
    Der sker følgende ruteomlægning for buslinje 761:

Fra Østervej kører bussen ad Torslundevej og vender ved Torslunde Kirke, fortsætter ad Måhavevej, Højbygårdsvej, Sognevejen, Assenbøllevej, Errindlevvej og herfra normal ruteføring.
    Ring hvis I har spørgsmål til skolen eller SFO'en.

Solveig Guldberg Bergmansen den 31-03-2014
    Ændringer af busruter 752 og 763 på grund af broarbejde pr. 1/4-14.
    Se vedhæftede

Ordblinde elever på Gylling Efterskole har lavet rigtig mange gode instruktionsvideoer til, hvordan man kan få hjælp af apps på telefon og tablets. Følg dem på YouTube!