Distriktsskolen Øst Holebyafdelingen

Velkommen til
Distriktskole Øst Holebyafdelingen

I daglig tale Holeby Skole.
Skolen danner rammen om undervisningen af elever fra 0.-6. klassetrin, ligesom vi også har en specialafdeling, som rummer elever fra samme klassetrin. Vi har gode fysiske rammer og rigtig god plads.  Vi har f.eks. store klasselokaler, gode fællesarealer og vores egen idrætshal.

Om morgenen kan eleverne komme i morgenmadscaféen, Hjernemad, som er gratis. Eller man kan benytte kantinen, hvor man kan købe en god og sund frokost for 10-15 kr.

Efter skoletid kan eleverne fra 0.-3. klasse gå i SFO. Hvis man er lidt ældre, 4.-6. klasse, kan man gå i Juniorklub. For de ældste børn fra området arrangerer Ungdomsskolen Ungdomsklub på skolen.

Holeby skole ligger desuden helt unikt placeret i naturen. Det giver mulighed for udendørs udfoldelse både i skoletiden og i fritidslivet. Vi har f.eks. faciliteter til udeskole og rigtig gode legeområder. Derudover er der boldbaner, idrætsanlæg og bålplads. Alt sammen omgivet af åben natur og nærmeste nabo til Holebyparken.

Som noget helt nyt får skolen et klassesæt cykler. Dem glæder vi os til at tage i brug, så det i fremtiden bliver det endnu nemmere at komme ud i naturen. - Eller rundt til kulturelle oplevelser i lokalområdet.

Vores skole er en del af skoledistrikt Øst. Distriktet består desuden af en afdeling i Rødby og en i Østofte samt Borgerskolen, Blæsenborgskolen og Centeret i Maribo.

419310

Tekst

På en smuk og solrig dag først i september indviede vi de nye cykler og hele projekt Begge hjul på jorden.

Det blev gjort med sang og taler, samt en opvisning i cykelfærdigheder fra 5. klasse. Senere samme dag cyklede klassen til Maribo for at deltage i et trafikkursus.

Ingen aktuelle opslag
  • 28-09-2017
    5. klasse til o-løb i Maribo · 5AHO
  • 03-10-2017
    6. klasse på CELF i Nykøbing · 6AHO
  • 03-10-2017
    3. kl til dansedag i Holebyhallen · 3AHO

Tekst

13/9-17 var skolen vært for 90 motiverede og friske elever fra 6 forskellige skoler. Anledningen var et legepatrulje-kursus, hvor eleverne fik redskaber og en masse idér til deres virke i skolernes legepatruljer.

Vi havde besøg af en top-engageret instruktør fra DUI, og det var altså ikke stillesiddende arbejde :-)

Tilbagemeldingen fra vores gæster fra de andre skoler, melder om en rigtig god og veltilrettelagt dag. Og ikke mindst med masser af relevant indhold for børnene.