Billedet på sidehoved
 • Søndre Skole Holeby
image

Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.  

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Let adgang til SkoleIntra

MobilIntra er en webapplikation, der skal køre i en browser. Det er ikke en selvstændig app, der kan downloades fra App Store eller Play Butik. Se her hvordan du opretter en genvej til MobilIntra på din mobiltelefon eller tablet, så MobilIntra kommer til at virke stort set som en app.

Lad os tage udgangspunkt i, at du er forælder og ønsker at få let adgang til ForældreIntra på din IPhone. Her skal du gøre følgende:
 • Åbn Safari-browseren og skriv adressen på skolens intranet efterfulgt af ”/m/fi”, fx www.holeby-skole.dk/m/fi
 • Tryk på dele-ikonet nederst i browservinduet og vælg muligheden ”Føj til hjemmeskærm”
Herefter har du et ikon på din mobiltelefon, som giver nem adgang til ForældreIntra. Første gang du skriver dit brugernavn og adgangkode og går ind i ForældreIntra, tilbyder din mobiltelefon at huske disse oplysninger, så du ikke skal skrive dem hver gang. Vælg ”Arkiver adgangskode”.

Næste gang du ønsker at åbne ForældreIntra Mobil, skal du blot trykke på ikonet, og du kommer ind uden at skulle foretage dig yderligere.

På helt samme måde kan skolens medarbejdere lave en genvejsikon til PersonaleIntra ved at bruge skolens domænenavn efterfulgt af ”/m/li”. Elever kan lave en genvejsikon til ElevIntra ved at benytte skolens domænenavn + ”/m/ei”. Metoden kan også bruges, hvis du har en IPad.

Hvis du har en Android-baseret mobiltelefon eller tablet, kan du lave en tilsvarende genvejsikon ved at følge denne fremgangsmåde:
 • Åbn browseren Chrome og skriv webadressen på MobilIntra
 • Når indlogningsskærmen vises, skal du trykke på menu-knappen nederst til venstre under skærmen på din enhed og vælge ”Føj til startskærm”.

.

 • Jessy Graff-Jessen den 04-07-2014
  Holebys SkoleIntra er dd. delvist opdateret til nyt skoleår. Delvist, fordi jeg mangler en del oplysninger for at kunne færdiggøre arbejdet. Jeg håber at kunne gøre det i uge 32.
 • ikon
  Annette Rasmussen den 30-06-2014
  Kære elever, forældre og medarbejdere på Søndre Skole
   
  Så blev det sommerferie og foran venter for de fleste 6 uger med fri fra skole.
   
  Vi siger farvel til den ”gamle skole” og efter sommerferien siger vi velkommen til den nye skolereform.
  Det skoleår, som vi netop har afsluttet, har været en spændende tid, men det nye skoleår bliver endnu mere spændende med masser af nye tiltag og ændringer for os alle. Jeg vil opfordre alle til at tage godt imod alle de nye og spændende tiltag, og den nye måde at eleverne kommer til at gå i skole på. Lad os være positive, stå sammen, bakke op og knække de eventuelle udfordringer der kommer – alt er til gavn for vores kære elever.
   
  Vi vil gerne sige en stor tak til medarbejderne for deres vilje til omstilling og dialog, og ikke mindst til ledelsen, som det seneste år har knoklet for at få de bedste rammer i stand for Søndre Skole.
   
  Som formand for den afgående skolebestyrelse vil jeg sluttelig takke de afgående skolebestyrelsesmedlemmer – takke for samarbejdet og de udfordringer, som vi sammen har gennemgået. Endvidere ønsker jeg den nye skolebestyrelse rigtig god arbejdslyst – glæd Jer! Det er virkelig et spændende arbejde at sidde i Søndre Skoles skolebestyrelse.
   
  Skolebestyrelsen vil gerne ønske alle en dejlig, god og solrig sommer.
   
  På vegne af Skolebestyrelsen, Søndre Skole
  Anja Aagaard Bech
  formand
   
 • ikon
  Annette Rasmussen den 27-06-2014
  Kære elever, forældre og medarbejdere på Søndre Skole

  Så står sommerferien for døren og vi vil derfor ønske jer alle en rigtig dejlig og velfortjent ferie. Vi siger samtidig farvel til den skole, vi kender og glæder os til at implementere den nye folkeskolereform, når vi mødes igen i august. Der er mange nye spændende tiltag, som vi trin for trin vil arbejde med, således at eleverne vil opleve en anderledes og varierende skoledag med fokus på læring og trivsel. Vi glæder os til at arbejde ud fra vores nye logo, hvor vi  ligeledes vil satse på et internationalt udsyn og skabe nye relationer og kontakter på tværs af landegrænser.

  Vi glæder os til samarbejdet med den nye Skolebestyrelse i håbet om, at vi sammen og i fællesskab kan skabe en rigtig god skole i den nye kontekst.

  En stor tak til alle jer forældre for et godt skole-hjem samarbejde i dette skoleår; en stor tak til alle medarbejdere og ledere på Søndre Skole, der har knoklet de seneste mange måneder med at skabe de bedste rammer, således at den nye reform kan få en god begyndelse.

  I starten af næste uge vil jeg lægge en samlet opgaveoversigt samt yderligere info ud her på intra.

  Slutteligt vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig god sommerferie og tak for i år.

  Med venlig hilsen
  Annette Rasmussen
  Skoleleder Søndre Skole
 • ikon
  Ane Høegh den 23-05-2014
  Kære alle

  Fra mandag d. 26. maj og til maj 2015 er der ændringer på rute 761, se vedhæftet link.
  OBS på ændret afgangstider både morgen og eftermiddag.
  Der sker følgende ruteomlægning for buslinje 761:

  Fra Østervej kører bussen ad Torslundevej og vender ved Torslunde Kirke, fortsætter ad Måhavevej, Højbygårdsvej, Sognevejen, Assenbøllevej, Errindlevvej og herfra normal ruteføring.
  Ring hvis I har spørgsmål til skolen eller SFO'en.
   
 • ikon
  Solveig Guldberg Bergmansen den 31-03-2014
  Ændringer af busruter 752 og 763 på grund af broarbejde pr. 1/4-14.
  Se vedhæftede

Ordblinde elever på Gylling Efterskole har lavet rigtig mange gode instruktionsvideoer til, hvordan man kan få hjælp af apps på telefon og tablets. Følg dem på YouTube!

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

88410