Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Solveig Guldberg Bergmansen den 09-08-2016
    På grund af nedrivning af broen på Højbygårdsvej ved Holeby, ændres ruteføringen for busserne på lokalruterne 752 og 763.
    I den forbindelse har Movia d.d sendt tilrettede køreplaner for disse to ruter, der er gældende fra onsdag den 10.08.2016 til 31.01.2017 - se vedhæftet køreplaner.

Jessy Graff-Jessen den 04-08-2016
    SkoleIntra er blevet opdateret og denne gang er der store ændringer i ForældreIntras udseende, idet "classic-udgaven" helt er forsvundet som mulighed og erstattet af et nyere look svarende til app'ens layout. Det vil nok kræve lidt tilvænning, men skulle give minimum lige så mange info-muligheder som det gamle.