• Søndre Skole Holeby

Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Legepatrulje

Der har tidligere været Legepatrulje på skolen; og nu er der startet én igen. Tiltaget går ud på, at ældre elever hjælper yngre elever i gang med bevægelseslege i frikvartererne.

Solveig Guldberg Bergmansen den 31-03-2014
    Ændringer af busruter 752 og 763 på grund af broarbejde pr. 1/4-14.
    Se vedhæftede
    Jessy Graff-Jessen den 27-03-2014
    Den halvårlige opdatering af SkoleIntra til ny version foregår for Holeby-afdelingens vedkommende tirsdag d. 22.4. kl. 15-18. I dette tidsrum kan man ikke se skolens Intra-sider.

Jessy Graff-Jessen den 30-01-2014
    Husk at scrolle nedad på siden. I perioder er der fotoserier og andet skiftende indhold at se.
  • Jessy Graff-Jessen den 07-01-2014
    Se Undervisningsministeriets side om Folkeskolereformen > Klik her!

Skolekampen

Som led i Skolekampen og det generelle fokus på bevægelse i skolen var hele skolen ude at løbe i Holeby-Parken mandag morgen.

Ordblinde elever på Gylling Efterskole har lavet rigtig mange gode instruktionsvideoer til, hvordan man kan få hjælp af apps på telefon og tablets. Følg dem på YouTube!

• 24-04-2014
    Skole/hjem-samtaler 4.kl. · 4AHO