• Søndre Skole Holeby

Velkommen til
Søndre Skoles Holeby-afdeling

Den tidligere Holeby Skole er en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Rødby med såvel indskoling som mellemtrin, udskoling og SFO.

Holeby-afdelingen består af følgende elevrelaterede afdelinger:

- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Specialklasser
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
- Juniorklub (SFO II) for børn fra 4. – 6. klasse

Skoleafdelingen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og kantineordning.

For områdets elever fra 7. klasse og opefter er der tilbud i ungdomsskolen og ungdomsklubben - også placeret på Holeby-afdelingens adresse.

Desuden råder vi over nogle af de bedste udendørs faciliteter, man kan tænke sig, med idrætsanlæg, boldbaner, ude-klasseværelser i Holebyparken, og bålpladser, kælkebakke osv. til aktiviteter for eleverne i fritidstilbuddene.

Let adgang til SkoleIntra

MobilIntra er en webapplikation, der skal køre i en browser. Det er ikke en selvstændig app, der kan downloades fra App Store eller Play Butik. Se her hvordan du opretter en genvej til MobilIntra på din mobiltelefon eller tablet, så MobilIntra kommer til at virke stort set som en app.

Lad os tage udgangspunkt i, at du er forælder og ønsker at få let adgang til ForældreIntra på din IPhone. Her skal du gøre følgende:
  • Åbn Safari-browseren og skriv adressen på skolens intranet efterfulgt af ”/m/fi”, fx www.holeby-skole.dk/m/fi
  • Tryk på dele-ikonet nederst i browservinduet og vælg muligheden ”Føj til hjemmeskærm”
Herefter har du et ikon på din mobiltelefon, som giver nem adgang til ForældreIntra. Første gang du skriver dit brugernavn og adgangkode og går ind i ForældreIntra, tilbyder din mobiltelefon at huske disse oplysninger, så du ikke skal skrive dem hver gang. Vælg ”Arkiver adgangskode”.

Næste gang du ønsker at åbne ForældreIntra Mobil, skal du blot trykke på ikonet, og du kommer ind uden at skulle foretage dig yderligere.

På helt samme måde kan skolens medarbejdere lave en genvejsikon til PersonaleIntra ved at bruge skolens domænenavn efterfulgt af ”/m/li”. Elever kan lave en genvejsikon til ElevIntra ved at benytte skolens domænenavn + ”/m/ei”. Metoden kan også bruges, hvis du har en IPad.

Hvis du har en Android-baseret mobiltelefon eller tablet, kan du lave en tilsvarende genvejsikon ved at følge denne fremgangsmåde:
  • Åbn browseren Chrome og skriv webadressen på MobilIntra
  • Når indlogningsskærmen vises, skal du trykke på menu-knappen nederst til venstre under skærmen på din enhed og vælge ”Føj til startskærm”.

.

Jessy Graff-Jessen den 19-09-2014
    Så er det tid til den halvårlige opdatering af SkoleIntra. SkoleIntra meddeler, at det sker på følgende tidspunkter:
    Rødbys SkoleIntra 25. september mellem kl 17 og 20
    Holebys SkoleIntra 30. september mellem kl 17 og 20
    Søndre Skoles fælles sider (områdenet) samt de fælles sider for hele skolevæsnet (fællesnet) 9. oktober mellem kl 17 og 20

I disse tidsrum er siderne ikke tilgængelige. Som sædvanlig må man påregne, at der refterfølgende kan være opstået utilsigtede fejl. Besked om sådanne kan naturligvis gives til Søren P eller Jessy G-J, der vil gå videre med dem.
  • Ane Høegh den 11-09-2014
    Farvel til lus!

www.farvellus.dk

Ordblinde elever på Gylling Efterskole har lavet rigtig mange gode instruktionsvideoer til, hvordan man kan få hjælp af apps på telefon og tablets. Følg dem på YouTube!

Forfatterarrangement i Søllested

Dagen var arrangeret af Dansk forfatterforening og en del af Litteratour 2014.
Vi var af sted med alle tre 6. klasser (Rødby og Holeby)
Først så vi filmen Antboy. Derefter læste tre forfattere op af deres bøger og der var mulighed for at stille spørgsmål til dem. De tre forfattere var: Kenneth Bøgh Andersen (forfatteren bag Antboy), Lise Bidstrup og Michael Næsted Nielsen.
Vi fik en rigtig god oplevelse
Mvh Karina

• 25-09-2014