Distriktsskolen Øst Holebyafdelingen

Velkommen til
Distriktskole Øst Holebyafdelingen

I daglig tale Holeby Skole.
Skolen danner rammen om undervisningen af elever fra 0.-6. klassetrin, ligesom vi også har en specialafdeling, som rummer elever fra samme klassetrin. Vi har gode fysiske rammer og rigtig god plads.  Vi har f.eks. store klasselokaler, gode fællesarealer og vores egen idrætshal.

Om morgenen kan eleverne komme i morgenmadscaféen, Hjernemad, som er gratis.

Efter skoletid kan eleverne fra 0.-3. klasse gå i SFO. Hvis man er lidt ældre, 4.-6. klasse, kan man gå i Juniorklub. For de ældste børn fra området arrangerer Ungdomsskolen Ungdomsklub på skolen.

Holeby skole ligger desuden helt unikt placeret i naturen. Det giver mulighed for udendørs udfoldelse både i skoletiden og i fritidslivet. Vi har f.eks. faciliteter til udeskole og rigtig gode legeområder. Derudover er der boldbaner, idrætsanlæg og bålplads. Alt sammen omgivet af åben natur og nærmeste nabo til Holebyparken.

Som noget helt nyt får skolen et klassesæt cykler. Dem glæder vi os til at tage i brug, så det i fremtiden bliver det endnu nemmere at komme ud i naturen. - Eller rundt til kulturelle oplevelser i lokalområdet.

Vores skole er en del af skoledistrikt Øst. Distriktet består desuden af en afdeling i Rødby og en i Østofte samt Borgerskolen, Blæsenborgskolen og Centeret i Maribo.

Tekst

Husk at klikke forbi og "like" vores Facebookside. Den giver et indblik i små og store begivenheder i skolehverdagen.

Ingen aktuelle opslag

Tekst

28. august 2018

Kære alle

Jeg håber, at I og Jeres børn er kommet godt i gang med det nye skoleår. Vi er i hvert fald glade for at være kommet i gang igen.

I løbet af sommerferien er der kommet nye smartboards op i alle lokaler. Både i klasselokalerne og i faglokalerne.  Vores S-klasser er flyttet. Så de er allerede på plads i deres nye lokaler inden den store ombygning går i gang. I den forbindelse er der blevet malet i S2’s lokaler. Så der har været livlig aktivitet mht. maling og montering i de uger, vi andre har haft sommerferie.

Personale situationen

I indskolingen har I måske lagt mærke til et nyt ansigt. Vi har ansat Sanne Alvilda Frimand, kaldet Alvilda. Alvilda har det primære ansvar for 2. klasse, hvor hun også er dansklærer.  Derudover har Alvilda blandt andet Na/tek og H/D på mellemtrinet.

Så er det desværre sådan, at Michelle Sandberg har fået nye udfordringer i en anden kommune, og derfor forlader os pr. 1/9. Michelle er tilknyttet S2. Vi har derfor ansat en ny lærer til S2. Af ansættelsesmæssige grunde er jeg dog lige nødsaget til at vente lidt endnu, inden jeg kan oplyse, hvem det drejer sig om.

Digitale medier

Her i Holeby forsøger vi at følge med tiden., så godt vi kan.  Derfor har vi sat et nyt tiltag i søen. Der er nu oprettet en Facebook side og en Instagram profil for skolen.  Det er meningen, at disse bruges til at kommunikere gode historier og små situationer fra skolehverdagen. Således at forældre og bedsteforældre kan få et indblik i nogle af de ting deres guldklumper foretager sig i alle de timer, de er hos os.

Jeg håber, at rigtig mange vil klikke forbi og følge vores side. Vores brug af digitale medier vil I høre mere om på årets forældremøder.

Officielle henvendelser, vigtige informationer og nødvendige oplysninger kommunikeres stadig via skoleintra.

De allerbedste hilsner

Malene Hjøllund